DANCEORIENTATION.EU

#danceisblind

NL  FR  EN

Steun ons

Wordt vrijwilliger   

Wil jij graag je steentje bijdragen in onze samenleving door heel nuttig werk te leveren voor mensen met een visuele beperking? Kom dan als vrijwilliger onze vereniging versterken en bouw zo mee aan een inclusieve wereld.

Wij hechten veel belang aan het welzijn van onze vrijwilligers en aan de interesses van ieder van hen. Zo kan je kiezen voor de activiteiten die het best aansluiten bij jouw vaardigheden: culturele- en sportieve activiteiten, taxidienst, bemannen van een stand tijdens een evenement, administratieve taken, barmedewerker, enz.

Wens je graag een beetje van je vrije tijd te schenken aan activiteiten ten voordele van blinde en slechtziende personen? Aarzel niet en vul het contactformulier in!

We heten je van harte welkom in onze dansfamilie vol plezier, fun en heel veel uitdagende kwaliteitsvolle momenten.  

Vrije eenmalige of maandelijkse financiele bijdrage

Als vzw proberen we zo efficiënt mogelijk om te gaan met onze werkingsmiddelen. Meer middelen betekent dat we extra kunnen investeren in projecten, omkadering of ondersteuning. Viert u iets, en verkiest u – in plaats van cadeaus – dat het ons ten goede mag komen? Doe dan een gift.  

Indien je wenst over te gaan tot een gift, dan kan dit op 2 manieren gebeuren. Ofwel door een éénmalige gift, ofwel door maandelijks een bedrag te doneren (kan elk moment stopgezet worden). 
Dit kan gebeuren door over te schrijven op rek. BE66 4449 6513 6143   

Organiseer een benefiet of doe een actie

U kunt ook, bijvoorbeeld met uw vereniging, school of bedrijf, een actie of benefiet organiseren ten voordele van danceorientation.eu. 

Wist U trouwens dat wij zijn opgenomen in de overkoepelende organisatie Goede doelen.be van het koninkrijk België? 
www.goededoelen.be
www.because.eu

Wordt partner of kies voor een waardevolle samenwerking

Wilt u, uw non-profit organisatie, bedrijf of familie, partner worden bij één van onze projecten? Reuze! We verblijden ons met jouw input.

 

Indien je meer informatie wenst hierover kunt u terecht met al uw vragen bij Rik Van Moerkerke, 0468216173 of rik@etagetropical.be 

audiodescriptie:

foto 1: Danny en Rik poseren voor de foto  

foto 2: het vrijwilligersteam van de bar bestaande uit 4 meisjes van chiro wacko 

foto 3: de dansvloer wordt nog even gepoest voor we eraan beginnen

foto 4: het voltallige showteam tijdens de bedanking op de gentse feesten. Wat een show!!!     

 

Placeholder imagePlaceholder imagePlaceholder imagePlaceholder image